Reparaties

We proberen alles wat in de paardensport aanwezig is te repareren. Het meest gerepareerde artikel is toch wel de paardendeken. Een scheur of gat in de deken is geen probleem. Ook heb ik de meeste losse onderdelen voor de reparatie wel op voorraad zodat een deken snel en vakkundig gemaakt kan worden. De prijzen voor reparaties kunnen zeer verschillend zijn en daarom wil ik eerst een ‘reparatie’ zelf zien alvorens ik een prijs bepaal. Ik repareer een deken alleen wanneer deze schoon is. Dit houdt in dat wanneer een deken te vies is om te repareren, ik deze (in overleg) eerst ga wassen. Mocht u iets hebben waarvan u niet zeker weet of het te repareren is, informeer dan eerst even. Weggooien kan altijd nog!
Jannets Reparatie Service
Snel Goedkoop Goede Service
Jannets Reparatie Service
Jannets Reparatie Service
Jannets Reparatie Service | Solcamastraat 33 | 9262 ND | Sumar (Frl.) | Tel: 06-14983746
Vanaf heden verstel en herstel ik alle soorten kleding. Dit kan zijn: Een rits vervangen in een (spijker)broek Een rits vervangen in een jas Inkorten broekspijpen Inkorten mouwen jas Innemen van broek
Ook kan ik vaak de rits van rijlaarzen repareren, mits de rits niet beschadigd of kapot is. Vraag naar de mogelijkheden. HELAAS KAN IK GEEN NIEUWE RITSEN IN RIJLAARZAN ZETTEN!